Hoverboard prijs, waarom zo duur?

Wat is de gemiddelde hoverboard prijs? We hadden het er al kort over gehad in onze kopersgids voor hoverboards.
Aangezien de prijs nogal kan variëren gaan we uitleggen waarom.

We kijken hier naar de gemiddelde hoverboard prijs

De EPIKGO, vet cool hoverboardje.

Wij gaan ons onderscheiden door wat extra informatie te geven over onze producten. Misschien vind jij het totaal overbodig, maar een ander vind het misschien interessant.

Zaken die de hoverboard prijs bepalen:

  • Stevigheid van de behuizing
  • Moederbord
  • Garantie
  • Certificering
  • Apps
  • Design
  • Merk

Het product wat hierboven op de afbeelding wordt weergegeven is niet in NL te koop. Maar je kunt al wel aan zien dat er een flink prijskaartje aanhangt. De wielen zijn speciaal gemaakt om er mee offroad te gaan. Dergelijke ontwerpen, zoals deze zijn daarom ook een stuk duurder. Als je zelf nog jong bent, en je weinig centjes hebt, kun je natuurlijk oma altijd lief aankijken. Deze zijn dikwijls vrijgevig en geven liever geld voor dit soort plezier dan bijvoorbeeld een spelcomputer.

Bij modellen in de hogere prijsklasse worden vaak ook een apps geleverd. Deze zijn te downloaden met een pincode in de app store van jouw smartphone. Met deze app kun je het apparaat op een afstandje besturen en/of op slot zetten.

Merken zoals Segway, Razor en Swagtron zijn immens populair, hier betaal je dus ook voor. Dus als jij populair wilt worden, kun je zo’n cool oxboard aanschaffen.

In het design en ontwerp wordt veel tijd en geld gestoken. Bedrijven willen natuurlijk voorop lopen met de verkoop, en ze zo goed mogelijk onder de aandacht brengen. Daarnaast wordt er ook veel gespendeerd aan reclame. Bedrijven die hier veel mee bezig zijn, willen de investering graag terug zien.

Duurste hoverboard prijs.

Exclusieve oxboards zijn die van EPIKGO (afbeelding) en SEGWAY. Allebei kosten ze een kleine 700 Euro. Deze prijzen zijn fors, maar mogen de pret niet drukken. Jongeren gaan graag er op uit met deze flitsende machines. Moet wel zeggen, de Amerikaanse tieners, want je kan ze hier niet halen.

Goedkoopste hoverboard.

Voor een goedkope hoverboard betaal je ongeveer 200 euro. Dus  de gemiddeld hoverboard prijs ligt rond de 400 euro.

DMCA.com Protection Status

 

 

 

Leave a Reply