Meest veiligste hoverboards, check deze.

Eén van de meest veiligste hoverboards is de Hovertrax 2.0 van Razor.  We begrijpen dat jij als consument moeilijk een keuze kunt maken.

Daarom gaan we je hier vertellen hoe & waarom.

Waarom de Razor?

De Hovertrax is één van de veiligste hoverboards

Razor Hovertrax 2.0 met Everbalance software

Deze populaire oxboard kent verschillende standen. Je kunt hem handig instellen, zie het als een sport/normal mode. Op deze manier kun jij je kind veilig laten rijden. Natuurlijk is dit niet het enige pluspunt. Everbalance, de grote update van dit product, zorgt voor stabiliteit. Met deze software wordt het heel makkelijk om haar in bedwang te houden.

Het gemak om deze te besturen is zodanig goed, dat het voor iedereen relatief handig te leren is. Het is natuurlijk ook leuk om snel aan de slag te kunnen.

Oma’s die hun kleinkinderen dit soort speelgoed cadeau doen, wensen ook dat ze het safe kunnen beoefenen. Met de mooie prijs van ongeveer 400 euro is dat ook wel te doen. Wordt trouwens ook standaard geleverd met een 2e accu, was ik vergeten te melden in de review. Vrij handig, zo heb je minstens 2 uur plezier van je oxboard.

Hoe zijn de veiligste hoverboards getest?

Veiligste hoverboards met UL-2272 certificaat

Certificaat is het goudkleurige stickertje

Tevens heeft de zelfbalancerende scooter ook een UL-2272 certificaat. Dit papiertje krijgen ze niet zomaar, voorwaarde is dat het aan strenge eisen voldoet. De meest populaire hoverboards voldoen wel aan deze eisen. In Nederland hoef je niet bang te zijn dat je slechte producten koopt, mits het niet bij een zwarthandelaar aangekocht is.

Het certificaat is ook een waarborg dat de boards niet zo maar in brand kunnen vliegen. In het verleden gebeurde dit nog wel eens, maar dat soort zaken zijn inmiddels wel opgelost. Hier hoef je niet echt bang meer voor te zijn.

Verder, is het grootste assortiment ook spatwaterdicht, in de regen rijden moet geen probleem zijn.

Dit was weer het artikel voor vandaag “veiligste hoverboards“.

DMCA.com Protection Status

 

Leave a Reply